Despre noi

PML Consulting Timisoara – tamplarie PVC Deceuninck si usi Porta Doors

Cu o experienta de peste 10 ani, ofera clientilor sai posibilitatea de a alege corect atat din punct de vedere functional, estetic dar si financiar cea mai buna solutie pentru tamplaria exterioara si interioara a locuintei.

PORTA DOORS, unul dintre cei mai importanti producatori europeni, ofera o gama larga de produse ce cuprinde usi de interior, usi de exterior, usi de intrare in apartament, usi  exterioare, usi industriale, produse ce pot fi utilizate in orice tip de cladiri , de la apartamente pana la hoteluri , birouri , institutii publice sau facilitati industriale .

Produsele de tamplarie PVC confectionate cu profile de la INOUTIC, membra a grupului DECEUNINCK, sunt soluția perfectă pentru toate cerințele de instalare în clădiri noi, clădiri vechi sau pentru proiecte de renovare. Inoutic vă oferă o gamă largă de sisteme și modele diferite, pentru toate tipurile de ferestre din PVC, uși de balcon și uși de intrare. Varietatea larga de culori ofera posibilitati aproape nelimitate pentru a putea realiza orice proiect arhitectural.

Oferta noastra este completata de toata gama de accesorii, plase de tantari cu balamale fixe sau tip rulou, rulouri exterioare PVC si AL aplicate sau suprapuse, glafuri PVC sau AL.